Luxushotel in Singapore

Gister kwamen we terug van Batam en de laatste dagen in Singapore wilden we in een luxushotel blijven slapen. We hadden in Noorwegen al een suite geboekt bij Hotel Fort Canning in Singapore. Zij hadden namelijk een ongelooflijke aanbieding, luxury break, dan kon je drie nachten in een suite (van bijna 100 m2)blijven slapen, gratis champagne, gratis spa en een drie-rechten-menu op een van de avonden. Dit was dus allemaal geincludeerd in de prijs! En dit alles zou goedkoper zijn dan drie nachten in een normale kamer! Dit moesten we natuurlijk meemaken dachten we!

Hotel Fort Canning

We kwamen dus aan in het hotel, en reserveerden de prijs voor het verblijf. En toen eventjes daarna begonnen we ons af te vragen, wat stond er nou eigenlijk op die rekenmachine..? (toch wel een beetje shabby met een rekenmachine als je er zo aan denkt hea, maar ja..) En John Sverre begon zich af te vragen voor welk bedrag hij de pincode had ingetoets. Dus, we checkten onze bankrekening over het internet, en ja hoor. Het bedrag wat gereserveerd stond was wel drie keer zo veel dan dat het eigenlijk zou zijn! Ok, dachten we, het is een hele mooie kamer, maar nou niet echt ZO VEEL waard! Dus John Sverre ging naar beneden om de zaak even te bespreken met het hotelpersoneel.

Natuurlijk is dit bedrag per nacht..”  zei de man in de lobby nadat hij zelf met twee andere collega’s had gepraat. Na dat John Sverre hun de reservatie en die zelfde kampanje op het internet had laten zien, wisten ze het zo ineens niet zeker meer 🙂 Ze hadden een fout gemaakt, maar daar kunnen wij natuurlijk niet voor opdraaien 😀 Dus hier zitten we dan in ons privé kantoor. Gister hebben we een heerlijk bad genomen in onze eigen jacuzzi met champagne en fruit uit onze fruitschaal!

Kijk zelf maar ff en zeg wat je van onze kamer vindt 🙂

 

 

2 thoughts on “Luxushotel in Singapore

  1. Wauw daar wil ook wel heen! Wat mooi zeg, je bent vast heerlijk aan het genieten!

  2. Wauw! Dat ziet er echt goed uit! Goed geregeld hoor! Ben blij dat jullie het zo naar de zin hebben! Moest wel lachen om je nederlandse taal. Die is behoorlijk achteruit gegaan haha. Nederlands op z’n noors.
    Leuk om te lezen! Hoe lang blijven jullie nog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *